Doriti rapid o oferta?
Sunati acum: 0726 227 354

Creare pagini business-friendly...

Retele de socializare pe internet.

Web Design Simeria va ofera posibilitatea, tastand cu un simplu click, sa puteti accesa informatii despre o persoana sau o societate, lucru posibil azi datorita retelelor de socializare. De la informatiile publicate pana la fotografiile postate, fiecare persoana sau firma isi dezvaluie etapele succesului in viata, a serviciilor furnizate, a ofertelor zilnice catre toti prietenii, partenerii, inclusiv catre necunoscuti pentru a primi propuneri si comentarii.  Feedback-ul este componenta unei reusite cu pasi siguri. Va punem la dispozitie informatii despre cele mai cunoscute retele de socializare, iar daca doriti sa experimentati una dintre aceste retele trebuie doar sa ne contactati pentru a va crea o imagine. Cele mai cunoscute zece retele de solializare sunt enumerate in ordinea conturilor de utilizatori

Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Google Plus, hi5, MySpace, illegitim, Skyrock, Orkut.

 

Facebook

Facebook permite promovarea produselor sau a serviciilor intr-o maniera prietenoasa, in care oamenii aleg ce branduri le plac si de la care vor sa primeasca actualizari. Facebook este lider din punct de vedere al numarului de utilizatori care folosesc aceasta platforma, avand peste 5 milioane de utilizatori numai in Romania, numarul acestora fiind abia la jumatate cu un an in urma.  Companiile multinationale au o strategie bine definita de promovare prin intermediul Facebook si interactioneaza cu fanii lor zilnic, tinandu-i la curent cu cele mai noi anunturi sau produse. Este modalitatea cea mai eficienta de a mentine legatura cu potentialii clienti ai dumneavoastra.

 

Twitter

Jumatate site, jumatate retea de socializare – Twitter este un mediu online unde utilizatori isi pot crea un profil cu informatiile pe care doresc sa le impartaseasca si isi pot crea un grup cu oamenii pe care doresc sa-i “urmareasca” numiti following si un grup de persoane care sa aiba acces la postarile sale numiti followers.Twitter trimite mesaje intre utilizatori via mesajelor scurt (SMS), membrii pot trimite textile via Twitter celor pe care ii iau in lista de following.  Mesajele numite tweets sunt foarte scurte, doar 140 de caractere sau mai putin (maximul de caractere permis este de 160, dar primele 20 sunt folosite pentru numele userului caruia vrei sa ii trimiti mesaj). Twitter este reteaua de socializare preferata a celebritatilor, anumiti actori avand peste 3 milioane de followers.


LinkedIn

Cea mai profesionala retea de socializare poarta numele LinkedIn. Creata special pentru profesionisti, LinkedIn are peste 35 de milioane de utilizatori.  Cei care au creat reteaua de socializare afirma faptul ca oameni din celebrul clasament “Fortune 500” au cont pe site.  Profilele utilizatorilor se focuseaza pe experienta profesionala si abilitatile pe care le detine un membru. Site-ul sprijina activitati precum networking-ul  intre potentiali angajati, angajati sau client.  Un exemplu este faptul ca LinkedIn ofera o platform care permite membrilor sa colaboreze pe anumite proiecte – o camera de intalniri virtuala.

 


 

 

 

 

 

Va asteptam sa ne contactati.